Mocht u op zoek zijn naar een zeer ervaren en betaalbare IT-developers plaats gerust uw aanvraag. Wij bieden service op het gebied van E-commerce & webshop development, website development en het ontwikkelen van webbased apps. Wij leveren capaciteit zoals u dit wenst, bij u aan huis of op afstand.

Resultaat: wij zijn zo zeker van uw tevredenheid over ons werk dat wij u de eerste keer een NO-CURE-NO-PAY oplossing bieden.

  • Oerdegelijke kwaliteit: meer dan 90 procent van onze nieuwe klanten blijft ook klant op lange termijn. Wist u dat wij garantie op de code bieden?
  • Ervaring: Aim4solutions is opgericht in 2005 en heeft inmiddels dus  meer dan 10 jaar ervaring. Deze jarenlange ervaring ziet u terug in onze werkzaamheden.

Neem contact op

Webdevelopment

De vraag naar websites en webwinkels heeft de afgelopen jaren een enorme toevlucht genomen. Ook  de integratie van sociale media zoals Twitter, LinkedIn en Facebook zijn erg belangrijk. De Wordpress developers van Aim4Solutions hebben de juist expertise zodat wij all-in oplossingen kunnen bieden; van ontwikkeling en maatwerkmodules tot en met het technisch beheer van uw websites, sociale media en webshops.

Wordpress

Wordpress is dé nummer één Content Management Systeem (CMS) systeem voor ondernemers. Het is een Open Source Systeem dat erg gebruiksvriendelijk is waarbij het ook nog eens mogelijk is om alles aan te passen naar wens. Voordelen van Wordpress:
  • Zoekmachine (SEO) vriendelijk
  • Keuze uit veel templates
  • Keuze uit veel plugins
  • Gemakkelijk om te onderhouden
  • Open Source Systeem
 

Vrijblijvende offerte

Naast webdevelopment & webdesign, biedt Aim4Solutions ook services aan op het gebied van E-commerce & webshops, IT-outsourcing en webbased apps. Maak nu een vrijblijvende afspraak aan en kijk wat Aim4Solutions voor u kunt betekenen.

Alle service & diensten

Ons team bestaat uit 40 gecertificeerde en gespecialiseerde IT-developers. Wij bieden u IT-ondersteuning, advies en development voor onder andere; E-commerce & webshops, websites, webbased apps.

Waarom kiezen voor Aim4Solutions?

Veel ervaring

Ervaring zegt je wat je moet doen, vertrouwen staat je toe het te doen

Aim4solutions is opgericht in 2005 en heeft dus al meer dan 12 jaar ervaring. Dit kunt u terugzien in de manier van samenwerken en communicatie.

Garantie

Uw eerste ontwikkelopdracht leveren wij op basis van no-cure-no-pay

Na oplevering van een project, krijgt u nog 3 maanden garantie. Bent u nieuw als klant, dan werken wij met bepaalde redelijkheid met No-cure-no-pay systeem.

Laag uurtarief

Kwalitatieve goed én betaalbare developers vinden blijft lastig

Doordat onze developers vanuit Roemenië werken is het mogelijk om het uurtarief lager te houden dan wij hier in Nederland gewend zijn.

Innovatief team

Kennis, expertise maar vooral innovatie is de kracht van ons team

Onze website developers zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen van 2017 op het gebied van development en websdesign

Het woord van een developer

Vrijblijvende offerte