Mocht u op zoek zijn naar een zeer ervaren en betaalbare IT-developers plaats gerust uw aanvraag. Wij bieden service op het gebied van E-commerce & webshop development, website development en het ontwikkelen van webbased apps. Wij leveren capaciteit zoals u dit wenst, bij u aan huis of op afstand.

Resultaat: wij zijn zo zeker van uw tevredenheid over ons werk dat wij u de eerste keer een NO-CURE-NO-PAY oplossing bieden.

  • Oerdegelijke kwaliteit: meer dan 90 procent van onze nieuwe klanten blijft ook klant op lange termijn. Wist u dat wij garantie op de code bieden?
  • Ervaring: Aim4solutions is opgericht in 2005 en heeft inmiddels dus  meer dan 10 jaar ervaring. Deze jarenlange ervaring ziet u terug in onze werkzaamheden.

Neem contact op

Webbased apps

U wilt efficiënter kunnen werken door middel van het gebruik van een webbased apps? Wij ontwikkelen webbased apps op maat zodat het altijd aan uw wensen voldoet. Door gebruik te maken van webbased apps worden bedrijfsprocessen eenvoudiger en tevens slimmer! Bij ons staat gebruiksvriendelijkheid en controle bovenaan. Onze webbased apps zijn gemakkelijk te bedienen en uw houdt altijd de controle, dat is wel zo fijn toch?

HTML5

De webbased apps worden bij ons ontwikkelt op basis van HTML5 en worden zo ingericht zodat het werkt op alle beschikbare platformen zoals mobiel en tablet.
  • Gebruiksvriendelijk
  • Relatief lage ontwikkelingskosten
  • Zelf de controle
  • Beschikbaar voor desktop, mobiel en tablet
  • Geen goedkeuring nodig van app store
 

Vrijblijvende offerte

Naast webbased app development, biedt Aim4Solutions ook services aan op het gebied van webdevelopment , E-commerce & webshops en IT-outsourcing. Maak nu een vrijblijvende afspraak en kijk wat Aim4Solutions voor u kunt betekenen.

Alle service & diensten

Ons team bestaat uit 40 gecertificeerde en gespecialiseerde IT-developers. Wij bieden u IT-ondersteuning, advies en development voor onder andere; E-commerce & webshops, websites, webbased apps.

Waarom kiezen voor Aim4Solutions?

Veel ervaring

Ervaring zegt je wat je moet doen, vertrouwen staat je toe het te doen

Aim4solutions is opgericht in 2005 en heeft dus al meer dan 12 jaar ervaring. Dit kunt u terugzien in de manier van samenwerken en communicatie.

Garantie

Uw eerste ontwikkelopdracht leveren wij op basis van no-cure-no-pay

Na oplevering van een project, krijgt u nog 3 maanden garantie. Bent u nieuw als klant, dan werken wij met bepaalde redelijkheid met No-cure-no-pay systeem.

Laag uurtarief

Kwalitatieve goed én betaalbare developers vinden blijft lastig

Doordat onze developers vanuit Roemenië werken is het mogelijk om het uurtarief lager te houden dan wij hier in Nederland gewend zijn.

Maatwerk

Uw eigen webbased app persoonlijk op maat gemaakt voor u

Uw wensen is onze prioriteit. De webbased applicatie wordt ontwikkelt aan de hand van uw persoonlijke wensen en behoeften.

Het woord van een developer

Vrijblijvende offerte