Mocht u op zoek zijn naar een zeer ervaren en betaalbare IT-developers plaats gerust uw aanvraag. Wij bieden service op het gebied van E-commerce & webshop development, website development en het ontwikkelen van webbased apps. Wij leveren capaciteit zoals u dit wenst, bij u aan huis of op afstand.

Resultaat: wij zijn zo zeker van uw tevredenheid over ons werk dat wij u de eerste keer een NO-CURE-NO-PAY oplossing bieden.

  • Oerdegelijke kwaliteit: meer dan 90 procent van onze nieuwe klanten blijft ook klant op lange termijn. Wist u dat wij garantie op de code bieden?
  • Ervaring: Aim4solutions is opgericht in 2005 en heeft inmiddels dus  meer dan 10 jaar ervaring. Deze jarenlange ervaring ziet u terug in onze werkzaamheden.

Neem contact op

IT-outsourcing

Op zoek naar goed gecertificeerde en gespecialiseerde IT-developers die ook nog eens betaalbaar zijn? Aim4solutions biedt u de oplossing. Ons team bestaat uit meer dan 40 gecertificeerde IT-developers gespecialiseerd in onder andere Magento, WooCommerce, Wordpress, websites en webbased apps.

De vier stappen bij IT-outsourcing

 
  1. Kennismaking
  2. Technische & sociale behoeftes
  3. Matching & selectie
  4. Start IT-ondersteuning & development
 

Maak vrijblijvend een afspraak

Al onze oplossingen zijn gebruikers gericht en we hebben meer dan 10 jaar ervaring! Uw eerste ontwikkelopdracht leveren wij op basis van no-cure-no-pay. Laat uw gegevens achter voor een vrijblijvende afspraak.

Alle service & diensten

Ons team bestaat uit 40 gecertificeerde en gespecialiseerde IT-developers. Wij bieden u IT-ondersteuning, advies en development voor onder andere; E-commerce & webshops, websites, webbased apps.

Waarom kiezen voor Aim4Solutions?

Veel ervaring

Ervaring zegt je wat je moet doen, vertrouwen staat je toe het te doen

Aim4solutions is opgericht in 2005 en heeft dus al meer dan 12 jaar ervaring. Dit kunt u terugzien in de manier van samenwerken en communicatie.

Gecertificeerd

Onze IT-developers weten wat ze doen en waarom ze het doen

Ons team bestaat uit meer dan 40 gecertificeerde IT-developers gespecialiseerd in onder andere Magento, WooCommerce, Wordpress, websites en webbased apps.

Garantie

Uw eerste ontwikkelopdracht leveren wij op basis van no-cure-no-pay

Na oplevering van een project, krijgt u nog 3 maanden garantie. Bent u nieuw als klant, dan werken wij met bepaalde redelijkheid met No-cure-no-pay systeem.

Laag uurtarief

Kwalitatieve goed én betaalbare developers vinden blijft lastig

Doordat onze developers vanuit Roemenië werken is het mogelijk om het uurtarief lager te houden dan wij hier in Nederland gewend zijn.

Het woord van een developer

Vrijblijvende offerte