Mocht u op zoek zijn naar een zeer ervaren en betaalbare IT-developers plaats gerust uw aanvraag. Wij bieden service op het gebied van E-commerce & webshop development, website development en het ontwikkelen van webbased apps. Wij leveren capaciteit zoals u dit wenst, bij u aan huis of op afstand.

Resultaat: wij zijn zo zeker van uw tevredenheid over ons werk dat wij u de eerste keer een NO-CURE-NO-PAY oplossing bieden.

 • Oerdegelijke kwaliteit: meer dan 90 procent van onze nieuwe klanten blijft ook klant op lange termijn. Wist u dat wij garantie op de code bieden?
 • Ervaring: Aim4solutions is opgericht in 2005 en heeft inmiddels dus meer dan 10 jaar ervaring. Deze jarenlange ervaring ziet u terug in onze werkzaamheden.

Neem contact op

E-Commerce & Webshops

Het wilt u niet lukken om uw conversie doelstelling te behalen? Of krijgt u niet de juiste developer gevonden voor de juiste prijs? Of simpelweg te weinig tijd en wilt u graag blijven focussen op uw core business? Overweeg dan voor ondersteuning,  advies, ontwikkeling -of uitbesteding van uw webshop. Expert in het ontwikkelen, optimaliseren en beheren van Magento 1 & 2 en WooCommerce webshops. Aim4Solutions helpt u graag bij het behalen van uw E-commerce doelstellingen en zal samen met u een passende oplossing vinden. Wij verzorgen  ook het ontwerp en ontwikkeling van uw commerciële communicatie zoals banners, landing pages en sociale media pagina's.

Magento 1 & 2

Magento is de nummer 1 Open Source System voor webshop. Wanneer u opzoek bent naar een professioneel en zeer moderne webshop dan komt u gauw uit bij een Magento webshop. Magento biedt totale vrijheid qua layout en alles is volledig aan te passen naar uw wensen. Voordelen van Magento 2 webshops:
 • Zoekmachine (SEO) vriendelijk
 • Uitgebreid product & verkoop beheer
 • Keuze uit veel templates
 • Keuze uit veel plugins
 • Open Source Systeem
Draait uw webshop nog steeds op Magento 1? Overweeg dan om uw webshops over te zetten naar Magento 2 aangezien dit in de toekomst een vereiste gaat worden. Dit betekend dat webshops niet meer zullen draaien op Magento 1.

WooCommerce

Woocommerce is een Open Source systeem voor webshops op basis van Wordpress. Wanneer u op zoek bent naar een platform waarin de combinatie webshop en website goed tot zijn recht komt, dan komt u gauw uit bij een Woocommerce webshop. Voordelen van WooCommerce webshops:
 • Zoekmachine (SEO) vriendelijk
 • Uitgebreid product & verkoop beheer
 • Snel in te installeren en in te stellen
 • Goede koppeling tussen webshop en website
 • Open Source Systeem
 

Vrijblijvende offerte

Naast E-commerce & webshop development, biedt Aim4Solutions ook services aan op het gebied van webdevelopment, webbased apps en IT-outsourcing. Maak nu een vrijblijvende afspraak aan en kijk wat Aim4Solutions voor u kunt betekenen.

Alle service & diensten

Ons team bestaat uit 40 gecertificeerde en gespecialiseerde IT-developers. Wij bieden u IT-ondersteuning, advies en development voor onder andere; E-commerce & webshops, websites, webbased apps.

Waarom kiezen voor Aim4Solutions?

Veel ervaring

Ervaring zegt je wat je moet doen, vertrouwen staat je toe het te doen

Aim4solutions is opgericht in 2005 en heeft dus al meer dan 12 jaar ervaring. Dit kunt u terugzien in de manier van samenwerken en communicatie.

Garantie

Uw eerste ontwikkelopdracht leveren wij op basis van no-cure-no-pay

Na oplevering van een project, krijgt u nog 3 maanden garantie. Bent u nieuw als klant, dan werken wij met bepaalde redelijkheid met No-cure-no-pay systeem.

Laag uurtarief

Kwalitatieve goed én betaalbare developers vinden blijft lastig

Doordat onze developers vanuit Roemenië werken is het mogelijk om het uurtarief lager te houden dan wij hier in Nederland gewend zijn.

Specialist Magento

Wij zijn de nummer één specialist in Magento 1 & 2 webshops

Al onze developers zijn Magento Certified: 'Solutions Specialist', 'Developer', 'Front End Developer' en 'Developer Plus'

Het woord van een developer

Vrijblijvende offerte