bogdanburci

Apr 03 th @ 12:00 pm

3 belangrijkste tips bij IT-outsourcing

3 comments

U kunt ervoor kiezen om IT-processen uit te besteden aan gespecialiseerde back of front-end developers. U bent waarschijnlijk al bekend met de vele voordelen van outsourcing, echter hebben wij drie tips voor u geschreven bij het kiezen voor outsourcing.

1. Vaststellen van doelstellingen


Wanneer er zeker van bent om outsourcing te gebruiken is de eerste stap een doelstelling te formuleren voor uw gaat outsourcen. Wat wilt u bereiken met outsourcing? Welke IT doelstellingen wil ik bereiken door middel van outsourcing? Het is belangrijk voor beide partijen dat de alle neuzen dezelfde richting op wijzen en achteraf geanalyseerd kan worden of de doelstellingen zijn behaald en nog belangrijker, waar nog kansen liggen. Stel samen met het outsourcings bedrijf vast wat de doelstellingen zijn en voor welke periode deze behaald moeten worden.


2. Goede samenwerking


Bij outsourcing besteedt u IT-taken uit aan een organisatie, echter bent u vooralsnog eindverantwoordelijk voor het IT binnen uw organisatie. Daarom kiest Aim4Solutions voor een transparante en nauwe samenwerking met haar klanten om zo zoveel mogelijk ondersteuning te bieden waar nodig is.


3. Kleine klanten net zo belangrijk


Kleinere organisaties hebben vaak het gevoel dat zij niet meetellen bij outsourcing partijen. Bij Aim4Solutions telt elke klant. Elke klant verdient bij ons hun eigen persoonlijke ondersteuning daar waar nodig is.


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak een vrijblijvende afspraak en bekijk wat de mogelijkheden zijn. Aim4Solutions kiest voor een transparante samenwerking en biedt persoonlijke ondersteuning.

Development, IT-outsourcing
Author

bogdanburci

Welkom bij Aim4Solutions

Welkom bij AIm4solutions! Ons team bestaat uit 40 IT-developers die gecertificeerd en gespecialiseerd zijn. Wij bieden u IT-ondersteuning, advies en development voor onder andere; E-commerce & webshops, websites, webbased apps.

Recente Posts
Archief
Categorie
Tags