Trends en ontwikkelingen webdesign 2017
1 comment

Een webdesign houdt meer in dan alleen een mooie layout. Gebruiksvriendelijkheid speelt tegenwoordig een belangrijke rol bij het ontwikkelen van een webdesign. De website wordt namelijk niet alleen bezocht via desktop. Sterker nog, uit onderzoek van Adobe wordt verwacht dat eind 2017 het aantal internetgebruikers meer op mobiel zoekt, in plaats van op de desktop. Ook Aim4Solutions is hiervan op de hoogte en houdt dan ook rekening met deze trends tijdens het ontwikkelen van een webdesign. De website moet er mooi uitzien en inhoudelijk goed leesbaar zijn op zowel desktop, tablet als mobiel.

Lees meer
3 belangrijkste tips bij IT-outsourcing
1 comment

U kunt ervoor kiezen om IT-processen uit te besteden aan gespecialiseerde back of front-end developers. U bent waarschijnlijk al bekend met de vele voordelen van outsourcing, echter hebben wij drie tips voor u geschreven bij het kiezen voor outsourcing.

Lees meer
Welkom bij Aim4Solutions

Welkom bij AIm4solutions! Ons team bestaat uit 40 IT-developers die gecertificeerd en gespecialiseerd zijn. Wij bieden u IT-ondersteuning, advies en development voor onder andere; E-commerce & webshops, websites, webbased apps.

Recente Posts
Archief
Categorie
Tags